Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci se zeptat, jestli má někdo zkušenosti z Remix OS na slabších strojích. Dal by se tento operační systém srovnávat s Linux Mint Mate popř. Linux Mint Xfce?
Děkuji za odpověď
Děkuji za radu, akorát co je to ten PcLios? Používám Linux, znám ios ale tohle jsem ještě neviděl. :D Děkuji za odpověď
Dobrý den, zkušenost zatím nemám, resp. více s OS Linux. U tohoto OS předpokládám asi stejné problémy, jako u OS Linux - vědět, zda zvolit verzi 32 bit nebo 64 bit, OS z "rychlé"flashky dobře nabootovat (což už může být problém) a doufat, že budou vyhovovat komponenty v PC (hlavně asi grafika a procesor Intel). Takže, stáří stroje by vadit nemělo, když OS nabootujete (potom by už měl běžet). Zdravím!
P.S. Je to vlastně OS Android pro PC.
No, myslel jsem to tak, že buď OS naběhne nebo nenaběhne (bootování selže). Viz odkaz máte návod a informace o Remix OS. Vyzkoušet ho můžete - pokud nabootujete z flashky (HDD tento OS nepotřebuje).
A jak píše kolega, tak SLAX je fajn (nyní z něho píši) a jde umístit i na HDD (je to trochu složitější). Ten PC Linux OS jsem také zkoušel, ale pro mé potřeby byl moc velký - SLAX je podobný a výrazně menší.
gustav - vítám Vás mezi uživatele OS LInux SLAX.
Dobrá, děkuj. Takže pokud js to dobře pochpil, tak Slax je vhodný pro OS klíčenku, díky své skladnosti. Ale pokud bych chtěl něco jako na PC, tak si vybrat z pclios, že? Děkuji za rady
Tak rozjel jsem na flashce ten slax, akorát mě zarazilo, že nepotřebuje instalaci. Vypadá to zatím celkem OK, ještě teda zkusím nového uživatele a nějak nainstalovat ovladače na wifi, pokud to teda jde.
Už jsem na to přišel a vše funguje peckově dík za pomoc!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.