Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nejdou kopírovat soubory v Movie Makeru

Od: bohumil® odpovědí: 1 změna:

Při zpracování videa v aplikaci W Movie Maker a zpracování do souboru .mp4, s větším obsahem jak 4 Gb (záznam asi 25 minut), mi tyto soubory nejdou kopírovat na flešku, ani na SD kartu.Zpracovat a spouštět na NB jdou bez problémů, bez ohledu na velikost souboru.Rovněž tak kopírování mezi složkami v adresáři na NB, na HDD, jde bez problémů.Ale při pokusu o kopírování na výše uvedená záznamová media (pro účely přenosu a promítání na TV) mi NB napíše: Soubor je příliš velký a dále - Soubor ... mp4 je pro cílový systém souborů příliš velký. Nerozumím pojmu "cílový systém souborů" u těchto záznamových medií.Přitom tato záznamová media mají kapacitu 16-32 Gb a jsou úplně prázdná a v pořádku. Formátování je provedeno na FAT32 a různá nastavení alokační jednotky na ovlivnění nahrávání větších souborů rovněž nemá žádný vliv.Pokud soubor "očešu" na hodnotu nižší jako 4 Gb, pak jde kopírování bez problémů.Jinak mi tato aplikace celkem, vzhledem ke své jednoduchosti a intuitivnímu ovládání, pro běžné a rychlé zpracování (sestříhání) videí, plně vyhovuje.V dřívějších dobách jsem používal aplikaci Pinacle, ale po vyzkoušení WMM jsem na něj přešel a jsem s ním, až na výše uvedený problémek, docela spokojený.Jedná se mi o možnost "natáčení", kopírování a přenosu (občas) delších videí jako 25 minut -tedy souborů s větším obsahem jak 4 Gb.Hledal jsem, je-li někde o nějakém omezení kopírování souborů na tato záznamová media, v WMM, nějaká zmínka, nikde jsem ale na nic nepřišel.Nebo je problém někde v HW, nebo SW těchto záznamových medií a v komunikaci s nimi?

Má někdo s tímto problémkem nějaké zkušenosti a může poradit?

Za případnou odezvu díky.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Problém je v systému souborů flashky, tedy FAT32, který má maximální velikost souboru cca 4 GB. Budete muset naformátovat na exFat nebo NTFS a pak to půjde ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]