Nejste přihlášen/a.
Zdravím mám dotaz, zda bude možné na SSD disku 250 GB mít např. win 7 64 bit a jako druhý win 10 64 bit.Představoval bych si to ,že bych si je přepínal před startem windows.
Pokud ty W10 nebudou upgrade těch sedmiček tak jo. Je potřeba mít dvě plnohodnotné (koupené, s platnou licencí) instalace a pomocí správy disku si utvořit nový svazek na který půjde druhá instalace. Při bootu se vybere, který systém se bude používat. Jakékoliv jiné pokusy, např. když jsem se z W10 chtěl vrátit na W7 nebo vše pověsit na jednu licenci, vyhazují hlášku : Instalace se nepovedla ve fázi FIRST_BOOT, při operaci SYSPPREP došlo k chybě.
Naklonovat na jinou partišnu asi nějak půjde, když ohlídá, aby původní W7 zůstaly čistý, tohle jsem nezkoušel. Ale je to docela umotaný, půl dne instalování a v nejlepším bude kolize ovladačů v některé třistapadesátéosmé úrovni. Čistý W7 a čistý W10, podle mě jedinná chodivá konfigurace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.