Nejste přihlášen/a.
Koupil jse si televizi samsung a potřebuji se připojit na internet,mám po kabelu NETBOX.
Už za ty roky jsem ale zapomněl heslo,.někam jsem si ho napsal,ale nemohu to najít. Je nějaká možnost jak se přihlásit?
Děkuji.
Ak ste zabudli heslo routeru,tak jedine reštart.
Ak ste zabudli heslo pripojenia a ste správca,tak si otvorte Centrum sieťových pripojení a zdielania,potom kliknite ľavým na Bezdrátové pripojenie siete z názvom siete routera,ďalej na vlastnosti bezdrôtového pripojenia,po vyskočení okna dajte OK,potom kliknite na zabezpečenie,odfajknite zobraziť znaky a dajte OK.Malo by sa vám zobraziť heslo na pripojenie k wifi.Ja mám Win7.
On potřebuje heslo napsat v televizním přijímači.Co pořád máte všichni s tím restartem?
To se mu jako objeví heslo z PC na obrazovce v televizi?
To cos popsal,tak je správný postup,jak zjistit heslo.Jenže u W 7,na W 10 je popsaný jiný postup.
A ten je právě ve vyhledávačích...
Né,děkuji je mi 64 let na to už nemám,tak natáhnu nový káblík,to zvládnu.
Mám WIN7
Proboha co blbnete kvuli heslu , jestli nevite IP sveho routru, byva v navodu, nebo zavolejte na info Netboxu, oni poradi i po telefonu co mate vyzkouset zadat do vyhledavace sveho pocitace, aby jste otevrel administraci routru a sve aktualni heslo tam objevite, protoze je tam zadane !
Přes káblík nepotřebuje TV heslo?
Já mám LG Smart a té je úplně jedno jestli je připojená přes wifi nebo kabel.
Heslo chce vždy pro spárování !
Třeba se dělají nějaké bez heslové.
To vím taky,ale mám to v jiné místnosti panelákového bytu.Tak musím nechat udělat 10m kabel a tahat to za skříní pod jeden práh,druhý práh pod koberec a za obyvákovou stěnu.
Myslel jsem,že se napojím přes swits přímo do televize,ale na netboxu mi to hlásilo,že internetové připojení je veřejně známá má IP adresa do PC.
Byl by velkej problém v nastavení routeru si u Wi Fi zadat jiný, nový heslo? To by jsi pak musel tedy zadat u všech zařízení co lezou u tebe na wifinu. Ale několik notasu a telefonů, to snad není žádná velká práce.
Neznám NETBOX, ale UPC má na svých modemech-wifi-routerech SSID a heslo nalepené zespoda. Kdo si ho nezměnil, má ho tam.
Jinak s kdečím poradí třeba moudrasovicka.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.