Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asus K75VJ nefunkční Bluetooth

Od: palok odpovědí: 4 změna:

Ahoj potřeboval bych poradit ohledně BT.Koupil jsem starší tento NTB a nefunguje BT. Prosím nevíte kde se dají stáhnout ovladače, nebo kde by mohl být problém?Ze začátku nebyla v nastavení ani položka BT a tak jsem dal aktualizovat ovladače přes program DriverPack- Online a pak se tam ta položka již ukázala, ale nic nenajde a ani např. telefon NTB nevidí. Je tam Win 10 64bit.Děkuji za pomoc už jsem bezradný.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

starší NTB má WIN10 zřejmě kvůli nelegálnímu OS, který se takto zlegalizoval. Buď máte možnost dát tovární nastavení a mít tak oficiální verzi vč. ovladačů nebo oželíte BT, případně si koupíte adaptér BT za pár korun.

W10 se na starších PC rozjedou, ale ovladače se většinou nenajdou nebo jsou improvizované od jiných distributorů vč. viru.

doplněno 29.12.16 15:33:

zajímavé ... možná nějaká nová verze... no zkuste najít přímo u výrobce - driverscape.com/...

jestli nepojede, můžete se vrátit na staré widle a pojede...

doplněno 29.12.16 19:02:

w10 jsou známé tím, že některé HW části nemají oficiální ovladače - takže chcete-li zůstat u tohoto OS, můžete využít BT přenosný jak jsem zmínil, nebo zkoušet dál neoficiální ovladače třeba přes Slimdrivers nebo ruský driverpack - ale nezaručím vám následnou plynulost nebo funkčnost PC jako celku...

palok
hodnocení

Notebook je cca tři roky starý a původně tam byl WIN 8.1 64bit a legální cestou (aktualizací) byl přeinstalován na desítky.

palok
hodnocení

Tak bohužel ani tyto ovladače nepomohly.*nevi*

palok
hodnocení

Tak už běží. *hej*

Nakonec jsem našel ten správný ovladač na stránkách drivers.softpedia.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]