Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uživalet facebooku

Od: jana0101 odpovědí: 4 změna:

prosím mám takový dotaz,poslala mi pani žádost do přátel,měla normálně jméno i příjmení,nepotvrdila jsem jí a podívala se na její profil,měla tam jen jednoho přítele,během hodiny jsem se opět koukla měla tam už 4 přátele,napsala jsem jí zprávu jestli se známe,druhý den ve zprávách už nebylo její jméno jen uživatel facebooku,bez jména profil není ..Nevím co to znamená jen zvědavost děkuji za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Pravděpodobně žádostmi spamovala a něklik uživatelů si na ni stěžovalo. FB potom její profil zrušil... Vy máte profil nastaven jako veřejný (jak se k Vám dostala)?

jana0101
hodnocení

no já nevím poslala mi žádost,do přátel to mám tak nastavene že mi může poslat žádost asi každý asi je to chyba ze

iz*

Já mám nastaveno "přátelé přátel". A dále mám nastaveno, že se můj profil nemá zobrazovat ve výsledcích hledání např. na Google apod. Pokud zakážete vyhledávání, změní se to až po nějaké době. FB to nastaví hned, ale další bude záležet na těch vyhledávačích.

Chyba? To nedokážu posoudit. Někdo potřebuje být snadno dohledatelný, jiný dohledatelnost nepotřebuje.

roien*
hodnocení

0x

To znamená, že účet byl deaktivován / zrušen.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]