Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navolit barvy na fotošopu

Od: zavinac® odpovědí: 6 změna:

zdravím,,nemohu si na photoshopu naučit s barvama pracovat,chci třba obrázek,který nalaluji přidat žlutější barvu či jinou ,ať to je výraznější ,Vím-že na pravé strany jsou řádky s barvama,ale jak to ufělat nevím díky za radu ale polopatisticky prosím děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zavináči, ze které části Ostravy jste? Ptám se proto, že byste mohla v úterý v 9 hodin, chodit do kroužku pc pro důchodce. Je to ve středisku volného času Gurtěvova, O-Zábřeh. Chodíme tam samé babky a jeden pán. Mladý muž nás tohle a mnoho jiného, na co se ptáte učí. Je velice komunikativní a mluví jen česky. Vysvětluje to na víceúčelové tabul a každý máme svůj počítač. 50 kč na 2 hodiny + kafe z automatu o přestávce. Nemusíte chodit pokaždé. Kdo příjde, ten příjde. Než začne zahrada.

firmy.cz/...

doplněno 29.12.16 11:33:

První hodina po svátcích je 10.1.2017 Příjďte. :-D

hodnocení

0x
Na netu a youtube se válí doslova tuny návodů. Pochybuju, že by tu nějaký rádce psal podrobný návod, je to na dlouho. Jinak v knihkupectví je i spousta super knih v češtině.
hodnocení

libor,,no právě -tam je to psané odborně a to je má chyba..Koukala jsem se...díky

hodnocení

0x

No, pokud nevíte ani tyhle úplné základy photoshopu, tak jste úplný začátečník. Barvy se dají korigovat více způsoby. Např. na horní liště - obrázek - přizpůsobení - tam najdete barevné odstíny apod.

hodnocení

Já tam dělám něco jiného,,,vše nemohu vědět,,,dělám také s Gimpem,jen ty barvy.,,nějak nechápu ještě mi to nikdo neukazoval

Podívejte se do Malování, které je výbavou každého pc. Najdete ho v nabídce Start. Tam se dají dělat také hodně zajímavé věci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]