Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím, jak mám přejmenovat odkaz? Abych to upřesnila, zkopíruju nějaký odkaz, vložím ho do textu, a aby se mi nezobrazovalo poradte.cz/... ale chci, aby se dalo kliknout pouze na "zde", jak to mám přejmenovat? Doufám, že rozumíte, na co se ptám, páč nevím ani, jak to zformulovat. Díky.
Dobrý den. Napíšete "zde" - zabarvíte levou myší a kliknete na ikonku + v zeleném kolečku nalevo od písmene B v liště s ikonami. A v nově otevřeném okénku vložíte www odkaz a kliknete na OK.
Ale to je pořád ohledně přejmenování zde. Co když to chci udělat v mailu nebo třeba ve Wordu? Díky.
Hledejte vždy symbol řetězu, nebo co to je .. I u wordu - vyberete slovo, pravým tlačítkem klik, "hypertextový odkaz" a dolu zadáte adresu.. (překopírujete)
Tedy přátelé. V Opeře 42.0 na sedmičkách mě to tady nefunguje. Kliknu na ikonku odkazu, vložím odkaz, ale už není kam vložit text odkazu. Je tam jen jeden řádek, druhý chybí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.