Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přejmenování odkazu

Od: katkajj odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, prosím, jak mám přejmenovat odkaz? Abych to upřesnila, zkopíruju nějaký odkaz, vložím ho do textu, a aby se mi nezobrazovalo poradte.cz/... ale chci, aby se dalo kliknout pouze na "zde", jak to mám přejmenovat? Doufám, že rozumíte, na co se ptám, páč nevím ani, jak to zformulovat. Díky.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den. Napíšete "zde" - zabarvíte levou myší a kliknete na ikonku + v zeleném kolečku nalevo od písmene B v liště s ikonami. A v nově otevřeném okénku vložíte www odkaz a kliknete na OK.

zkouška:

doplněno 28.12.16 13:20:

Funguje :)

katkajj
hodnocení

Ale to je pořád ohledně přejmenování zde. Co když to chci udělat v mailu nebo třeba ve Wordu? Díky.

ria*

Hledejte vždy symbol řetězu, nebo co to je :).. I u wordu - vyberete slovo, pravým tlačítkem klik, "hypertextový odkaz" a dolu zadáte adresu.. (překopírujete)

Přejmenování odkazu
katkajj
29.12.16 15:23
hodnocení

Děkuju! :)

ladinpraha*

Většinou to funguje úplně stejně. V editoru jenom musí být tlačítko Vložit odkaz, stejně jako zde.

venkov4ever*
hodnocení

0x

Zkopíruji odkaz, obtáhnu požadované slovo, kliknu na symbol odkazů v nabídkové liště, odkaz vložím do řádku a kliknu na OK. *nevi*

hodnocení

0x

No, zkus si něco přečíst zde.

Ha, zrada. Nějak mě odkazy nefungují

Tedy přátelé. V Opeře 42.0 na sedmičkách mě to tady nefunguje. Kliknu na ikonku odkazu, vložím odkaz, ale už není kam vložit text odkazu. Je tam jen jeden řádek, druhý chybí. *zed*

V Maxthonu na W10 v e-mailu od Seznamu taky nejde; udělá se jakoby podtrženej odkaz, ale je neaktivní. Zkusím tady

Jo, tady to jde...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]