Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekaní videi?

Od: lucinkaaa odpovědí: 7 změna:

čaute přišla jsem o notebook a tak jsem si koupila z inzerce komp s vlastnostmi

Processor Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.26GHz Video Card NVIDIA GeForce FX 5500 RAM 2.0 GB Operating System Microsoft Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 32-bit jaenom jako multimedialni zařízení nemam doma místo na komp a tv tak jsem komp napojila na TV přes DVI mám to jen na internet , youtube a filmy a občas si zahraji cs 1.-6 nebo sims hry beží v poho akorát u cs mam vysoký ping a vyskoči conection problem ale co se týče toho zadrhelu tak je to v tom že když pustim youtube seka se i když je načtený a toho mam na mimimum kvalitě komp je čistý nově nainstalovaný zkoušela jsem stahnout direct X ovladače graficke karty a koukala jsem na pluginy a at jsem je vypínala a zapínala nic vubec nic měla jsem ještě starší komp a vše mi tam beželo v pohodě při spuštění youtube procesor vytížen na 100% a ram 1GB moc tomu nerozumim ale tohle jediný mě napadlo napadá vás ještě něco? videa v pc jdou taky malinko trhaně a zvuk opožděně ale mrknu jestli to neni chybou filmu děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rqwope*
hodnocení

1x

Pořídil bych lepší železo, tohle je aktuální před deseti lety, je ztráta času cokoli s tím vymýšlet. Jako slovo "multimediální" zní hezky, ale p4 je hrozný topidlo a funidlo, dnes se to stejné udělá s deseti watty.

lucinkaaa
hodnocení

Přesně o takovou odpoved jsem se neprosila ptam se JAK ne jak jinak vim že všechno jde když se chce pro vás je to topidlo ale ja na lepší ted nemam nebo m i na nej ejte a nebudu to řešit..

lucinkaaa
hodnocení

a jheště když zapnu pc tak mni to něco nabizí prý je to bios já dam F1 jako continue a pak tam naběhne myslim nabídka ctr +S a nebo F4 a pak to napíše no device a naběhne win

roien*
hodnocení

0x

Kolik jste za tohle komu dala? Ten počítač je prostě slabej i na dnešní internet...

lucinkaa*

1000kč internet jede upně v poho i videa jen online videa se sekají vzala jsem ho kvuli tv kartě uvažuji o jinem jaký minimalni požadavky by měl mít? potřebuji ho jen na uložení fotek a přehraní filmu i nternet a občas stare sims nebo csko nenaročné hry

hodnocení

0x

Bohužel, na youtube videa je ten počítač prostě slabý a sekat se budou. Můžete zkusit jiný internetový prohlížeč a třeba to bude o něco lepší, nebo pustit video v nižší kvalitě.

doplněno 27.12.16 21:11:

Jen pro info, takto dostává zabrat moderní čtyřjádrový procesor na 2,1 GHz při sledování FullHD 50FPS videa na youtube...

Sekaní videi?

hodnocení

0x

Chapu , ze takovou odpoved nechcete slyset , jenze co chcete slyset.

To je jak tu napsat mam favorita , ale chci snim vyhrat zavody formule 1.

V dnesnim svete narocnosti youtube , stranek , flashe , shockplayeru je to proste spatny PC a sptane zelezo. Ten PC je dobry tak pro deti na hrani par her. Na ostatni uplne nevhodny. Doufam , ze jste za to moc penez nedala.

Takze proste ze slabeho pc neudelate dobre pc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]