Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, když zapnu počítač, tak systém nenaběhně a je černá obrazovka a základní deska nepípne, do biosu se nelze dostat, zkoušel jsem vyměnit grafiku, ale to nepomohlo, také jsem odzkoušel baterii na MB, také plně funguje, takže to bude nejspíš špatná záklafní deska (stará cca 8 let). PC používám jen na word, takže zkusím koupit novou i kdyžtak ramky(DDR2), ale na internetu jsem nikde nenašel MB--- socket AM2 (cpu mám amd x2 5200+), tak kdyby jste mi pomohly nějakou nalézt MB AM2 nalézt.
Předem díky
Větráky se točí i ten u zdroje a ted mi vlastně došlo, že nemusím mít stejnou desku(ddr2), mě stačí najít desku, které podporuje cpu AMD Athlon 64 X2 5200+
A ramky se už dokoupí, ale já nic nemohu najít, vůbec nevím podle čeho hledat. Předem dík
Myslím, že nemá cenu oživovat mrtvého koně. Pokud budete investovat peníze, tak už raději koupit jakékoliv kombo (deska, procesor, ram) byť i třeba trochu staršího data a bude to mít výrazně větší výkon.
Pokud přece jen chcete hledat desku,tak se socketem AM2 a zkuste i AM2+ nikdo vám nezaručí, že vám za čas neodejde.
Před nákupem desky je nutno u výrobce zkontrolovat zda podporuje váš procesor a pro jaké je paměti.
např. tato (kterou jsem kdysi vlastnil) je pro AM2/AM2+ a takto zkontrolujete CPU
P.S. Koukněte zda na desce nejsou nafouklé kondenzátory.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.