Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám problém s připojením do pc, zobrazí se jen sd karta, ale ne tablet jako takový. ale když zvolím zobrazit jen cameru, tak mi fotky pořízené tabletem ukáže.
Předpokládala jsem,že se bude chovat stejně jako telefon když ho připojím, že si do něj přetáhnu hudbu, fotky a všechny potřebné soubory a kartu budu mít čistě pro školní soubory. A nějak mi to nejde. nevíte někdo, jak nato? Děkuji za radu
dík za radu, ale stejně mi to nejde stáhla jsem universal adb driver 3.0 ale nechce se nainstalovat, tak nevím
vůbec tomu nerozumím
mám tam Win 8.1 64b, stáhla jsem adb pro android 4.4 a výš ale nejde mi spustit a hlásí nějakou chybu, kdyby někdo věděl, jak na něj, budu ráda.
svetandroida.cz/... druhý jsem zkusila stáhnout zde
zkusila jsem bez karty a kromě fotaku žádná odezva. tak jsem dala kartu, ta se mi zobrazí. Jinak jsem nic nevymyslela,prozatím to řeším posíláním přes Blutase a to se mi ukládá do zařízení.Prostě to nechápe. ted jsem si navíc chtěla jeden duplicitní smazat a hlásí mi, že nemám oprávnění odstranovat soubory.
Zálohovat data do počítače, obnovit tablet do továrního nastavení, naformátovat kartu, překopírovat data. Funguje vše korektně po provedení těchto kroků?
Vojta, Lenovo Ambasador
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.