Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet Lenovo TAB 2 A10-70 návod

Od: pegul* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

mám problém s připojením do pc, zobrazí se jen sd karta, ale ne tablet jako takový. ale když zvolím zobrazit jen cameru, tak mi fotky pořízené tabletem ukáže.

Předpokládala jsem,že se bude chovat stejně jako telefon :( když ho připojím, že si do něj přetáhnu hudbu, fotky a všechny potřebné soubory a kartu budu mít čistě pro školní soubory. A nějak mi to nejde. nevíte někdo, jak nato? Děkuji za radu

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Chce to instalovat univerzální ovladače do počítače. Myslím že je najdeš pod označením ADB drivers. Odkazy na ně jsou běžné všude tam kde se mluví o upgrade ROM.
pegul*
hodnocení

dík za radu, ale stejně mi to nejde :( stáhla jsem universal adb driver 3.0 ale nechce se nainstalovat, tak nevím :( vůbec tomu nerozumím

Když to nenaběhne samo, nemáš pravděpodobně verzi pro svůj systém. Možná pomůže když napíšeš co ti běží na počítači za Windows a někdo další ti poradí správnou verzi adb nebo vysvětlí kam nahrát konkrétní systémové knihovny *.dll z obsahu staženého balíčku. Já mám pro dnešek v práci padla a doma jiné vyžití než poradnu.
pegul*
hodnocení

i tak děkuji :)

pegul*
hodnocení

mám tam Win 8.1 64b, stáhla jsem adb pro android 4.4 a výš ale nejde mi spustit a hlásí nějakou chybu, kdyby někdo věděl, jak na něj, budu ráda.

doplněno 26.12.16 16:09:

svetandroida.cz/... druhý jsem zkusila stáhnout zde

vojtal*
hodnocení

0x

SD karta byla nastavena jako interní paměť?

Vojta, Lenovo Ambasador

pegul*
hodnocení

zkusila jsem bez karty a kromě fotaku žádná odezva. tak jsem dala kartu, ta se mi zobrazí. Jinak jsem nic nevymyslela,prozatím to řeším posíláním přes Blutase a to se mi ukládá do zařízení.Prostě to nechápe. ted jsem si navíc chtěla jeden duplicitní smazat a hlásí mi, že nemám oprávnění odstranovat soubory.

vojtal*

Zálohovat data do počítače, obnovit tablet do továrního nastavení, naformátovat kartu, překopírovat data. Funguje vše korektně po provedení těchto kroků?

Vojta, Lenovo Ambasador

pegul*
hodnocení

Můžu se ještě zeptat, než se v tom začnu vrtat, jestli to platí i u nového?to jsem nenapsala, že jsem ho dostala a nejde to od prvního připojení. Není to problém, který se objevil při používání. Díky

vojtal*

áno. Začal bych tím formátováním karty ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]