Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

GeForce GTX 970 SLI nebo GeForce GTX 1080?

Od: jaromir83* odpovědí: 4 změna:

co je lepší na DX9 hry? 2x 970 nebo 1x 1080? která NVidia, díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

chizuru*
hodnocení

0x
Za mne 1080
Kromě toho že 970 samotná má zhruba 45-50% výkonu 1080, SLI není dokonalé, zdaleka nenabízí lineární škálování výkonu a některé hry ani SLI nepodporují. Nehledě na to že SLI musí podporovat i základní deska.
Nevím jak je na tom 1080 v DX9 ale nevím o tom že by bylo moc her jen s DX9 co by umožňovaly využití takového výkonu.
Nicméně může nastat to, že některé DX9 hry na 1080 nepojedou, to se mi stávalo i u mojí 970 ale jen zřídkakdy.
doplněno 27.12.16 06:27: Dva sloty na základní desce neznamenají podopru SLI, musí to být napsané ve specifikaci desky.
jaromir83*
hodnocení

mám na MoBo 2 sloty pro grafiky, to není problém, konkrétně rF1 + rF2 auta simulátory jste někdo nezkoušel na těchto grafikách?

trevor*
hodnocení

0x

Rozhodně GTX 1080

jaromir83*
hodnocení

a porovnání GeForce GTX 970 SLI nebo GeForce GTX 980 prosím? tam už to asi není tak jednoznačné

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]