Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám sluchátka Genius HS-930BT a notebook DELL Lattitude E5410. Když se snažím spárovat sluchátka s vychozím ovladačem WIN7, tak to napíše, že se stala nejspíš chybě při ověřování. Tak jsem si stáhl ovladač BT WIDCOMM a v něm už se mi podařilo přidat sluchátka do složky Zařízení a tiskárny. Jenže hudba do sluchátek nejde. Když dám pravým na sluchátka a pak ve vlastnotech záložku služby, chvilku se tam točí to načítací kolečko a pak se tam objevím jen bílá tabulka a v ní nic. Nevíte prosím někdo, jak to zprovoznit?
Děkuji pěkně
Bluetooth verze jsou zpětně plně kompatibilní, univerzální, čili no stress.
K Vánocům jsem obdržela rovněž BT sluchátka Imperial bluTC na můj fosilní Lenovo notebook, a v poho, bez porodních bolestí, došlo k jejich spárování (Win7 64bit).
Pokusím se Vám popsat můj návod:
1) Ty dva žluté vykříčníky, těch se zbavte: Pravým myší / odinstalovat.
2) Odinstalujte všechny BT ovladače, které v NTB máte a nahoďte tyto: ZDE a ZDE a následně restartujte NTB.
3) Ujistěte se, že jsou sluchadla "rozumně"nabitá.
4) Zapněte Bluetooth adaptér v NTB (ikonka v liště u hodin), pokud tam není, tak běžte do adresáře Dell / složka Bluetooth (C:/Program Files/Dell/Bluetooth Software/spusťte BTTray.exe, tak nějak by to mělo být, mám Lenovo, může se mírně lišit).
5) Zapněte sluchátka (dlouze držet, asi 5 sekund, pípne to).
6) Buď pravým myší u BT ikonky ( ověřit nastavení), nebo ve Start / Změnit na/... / se ujistěte, že máte fajfky TAKTO.
7) Buď klikněte na BT ikonu, nebo v " Zařízeních a tisk/..." do prázdného prostoru a dejte přidat zařízení.
8) Headset by měl vy/..., kliněte na něj / další / mělo by to zahlásit " Zařízení je připr/... + Vám eventuálně ještě vyskočí tato tabulka (si uzpůsobte dle svého).
9) Pokud by Vám to vyplivlo chybu ověření, stikněte JEDNOU na sluchátku on/off button, pípne to, a postup 7-8 opakujte.
10) V Zařízeních a tiskárnách byste je měl mít automaticky ukotvené. V kartě zvuk se podívejte, zdali máte headset nastaven jako výchozí zařízení.
*vykřičníky *Otevřít nastavení *klikněte *stiskněte
K bodu 9) dodatek: Stiskněte on/off button jednou a krátce.
Super zpráva. Rádo se stalo. Ano, je lepší prvně tahat a na 1000 a jeden způsob prozkoušet BT ovladač z ofiko webu. Univerzální driver vždy volit až jako nejzazší možnost.
Naprostá pecka, už to funguje. Předtím když jsem instaloval ten WIDCOMM ovladač tak to jen napsalo, že zařízení bylo přidáno, ale teď navíc se objevila tabulka "Konfigurace BT zařízení" a pak i to druhý nastavení, kde se volí jestli mají ty sluchátka displej. Jen nechápu v čem byla chyba, když sem v podstatě dělal tohle celý, asi ten můj BT chce konkrétní ovladač a né ten univerzální, co se dá taky stáhnout od stejnýho "výrobce" = WIDCOMM.
takže děkuji mockrát
Zdravím,
a jak to vypadá u Vás v kartě "Zvuk"? Přepnul jste si výchozí NTB repráky na BT sluchátka? Viz obrázek.
Příp. jak to vypadá ve Správci zařízení, máte to čisté, bez vykřičníčků?
V kartě Zvuk Mám jen tohle s28.postimg.org/... a spravce zařízení u mě vypadá takhle s24.postimg.org/... . Vůbec to tam na výběr nemám. Mohlo by podlě mě vadit už jen to, že sluchátka podporují BT 4 a NTB ho MOŽNÁ neumí, ale to si myslím, že by se zvládlo stejně jako u USB 1,2,3 kde se mění jen přenosová rychlost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.