Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Macbook-obraz pouze na externí monitor-Sierra

Od: jarina

Jakým způsobem docílím, aby macbook (retina 15 Haswell CrystallWell Iris pro) posílal obraz pouze na externí monitor, zatímco obrazovka laptopu bude deaktivovaná (což je jiné, než když stáhnu jas na 0 cd/m2, jednak tam obraz jde, tváří se jako zapnutá obrazovka a hlavně to žere energii). Nikde jsem to nenašel. Když jsem zkratku pro uspání monitoru (Control Shift vypínač nebo zkratkou (přejetí do Aktivního rohu), tak to uspí oba.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majcoo
hodnocení

0x

neviem ako u macbooku ale u notebooku je skratka FN (function) a s touto skratkou sa stlaca prislusna klavesa niekde F4 alebo F5 a vtedy sa da prepinat, ci chcem obraz premietat len na Ext, monitore alebo len na PC alebo na oboch..

jarina
hodnocení

Jistě, třeba FN F8, win+p, ale toto Je macbook, tedy uplně něco jiného. Je mi divníé, že jsem to ani nenašel v těch předvolbách monitoru.

jarina
hodnocení

Ví někdo, jak ponechat obraz externího displeje, Zatímco interní displej bude vypnut?

jarina
hodnocení

Nevíte, jak v MAC OS tuto základní věc udělám?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]