Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tv.program.cz / www.sms.cz

Od: marsika odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

dlouhou dobu (rok a něco) jsem si nahrávala pořady ze stránky ww.sms.cz / www.tvprogramcz.

ale teď je místo toho Lepší.Tv je placená. Ne všichni jsou dospělí kteří si anhrávají různé filmy,seriály či pohádky.

Nemohu si dovolit za službu paltit i já. Chci se zeptat zda neznáte nějakou stránku kde si také mohu stahovat pořady. :( (zadarmo)- nejlépe jako www.tvprogra,.cz že si klimnu na ,,nahrát" a pořad se nahraje a já si mohu vybrat zda stáhnout nebo odstranit. Předem díky *srdce*

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

frkotou*
hodnocení

0x

Já TV SMS také rád používal, když jsem něco nestihl nahrát na běžný STB, nebo nešel signál. Bohužel žádná taková jiná podobná nahrávací služba zdarma není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]