Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefungují videa na Novinkách

Od: venkov4ever* odpovědí: 6 změna:

Zdravím. Už dva dny mně nefungují videa na Novinkách. Zobrazí se jen popisek pod videem, nad ním nic, ani prázdný rámeček, jen bílé místo. Veškeré flash playery, active x a podobné podvody mám aktuální. Vypnout pro web Novinek AdBlock nepomáhá, Stream.cz a YouTube fungují bezchybně. Čili, jak říkají dnešní mladí pracanti: WTF? *bum*

doplněno 23.12.16 17:12:

Na druhém laptopu s naprosto shodnou výbavou vše funguje. *nevi*

doplněno 27.12.16 20:49:

...nakonec jsem problém našel, byl zde. Nemám ovšem tušení, že bych cokoliv dodatečně nastavoval. Změna musela proběhnout na Novinkách. *nevi*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím. Asik záleží i na prohlížeči. Mám Maxthon a taky mi nejdou videa na novinkách. Jinak v pohodě. Pouštěl jsem si je v Edge a šlo to. Chtělo by to v Maxthonu nějakou aktualizaci..hmm

doplněno 23.12.16 15:44:

Ještě bych doplnil, že videa mi donedávna šly normálně i na Maxthonu, ale pak již přestaly. Nevím, jestli kvůli nějaké aktualizaci apod.. Neřeším to nijak, protože ty videa z 99% na novinkách sledovat nepotřebuju.

Mě v Maxthonu jdou videa všude, ale myslím, že kdysi při instalaci to nabídlo aktualizaci automaticky. Pak by to teda řešila od- a instalace nové verze prohlížeče.

Zkoušel jsem jestli je nová verze, ale napsalo mi to, že mám tu nejnovější. Tak leda jedině odinstalovat a nainstalovat znovu "novou" verzi.

cinematic*
hodnocení

0x

Nemáte nainstalovaný doplněk Ghostery?

hodnocení

0x

Mě to dneska také blbnulo. Přesně jak říkáte. Používám Operu. Podle mě byla chyba na straně Novinek.cz, protože nyní to běží bez problému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak vypnout adblock

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]