Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Už dva dny mně nefungují videa na Novinkách. Zobrazí se jen popisek pod videem, nad ním nic, ani prázdný rámeček, jen bílé místo. Veškeré flash playery, active x a podobné podvody mám aktuální. Vypnout pro web Novinek AdBlock nepomáhá, Stream.cz a YouTube fungují bezchybně. Čili, jak říkají dnešní mladí pracanti: WTF?
Na druhém laptopu s naprosto shodnou výbavou vše funguje.
...nakonec jsem problém našel, byl zde. Nemám ovšem tušení, že bych cokoliv dodatečně nastavoval. Změna musela proběhnout na Novinkách.
Zdravím. Asik záleží i na prohlížeči. Mám Maxthon a taky mi nejdou videa na novinkách. Jinak v pohodě. Pouštěl jsem si je v Edge a šlo to. Chtělo by to v Maxthonu nějakou aktualizaci..hmm
Ještě bych doplnil, že videa mi donedávna šly normálně i na Maxthonu, ale pak již přestaly. Nevím, jestli kvůli nějaké aktualizaci apod.. Neřeším to nijak, protože ty videa z 99% na novinkách sledovat nepotřebuju.
Mě v Maxthonu jdou videa všude, ale myslím, že kdysi při instalaci to nabídlo aktualizaci automaticky. Pak by to teda řešila od- a instalace nové verze prohlížeče.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.