Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit search z lišty

Od: jarinht® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,může mne,prosím,někdo poradit,jak odstranit lištu "searsching" z lišty.Původně jsem měl nastaven Google,ale nějakým způsobem mne tam naskočil tento vyhledávač.Děje se to u Opera a Chromu.Děkuji.

Jak odstranit search z lišty

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rada*
hodnocení

0x

Můžete sem, prosím, dát screen obrazovky? Uplně nevím, o jakou lištu se jedná.

hodnocení

0x
Teoreticky by mělo stačit kliknout pravou myší do okénka vyhledávání, na roletě která vyjede zvolit google. Nebo kliknout na ikonu opery v levém rohu prohlížeče vybrat nastavení a tam najít nastavení vyhledáváni a opět na tvrdo vybrat google jako hlavní vyhledávání. Tolik teorie. Prakticky je ale jisté že jestli se vyhledávání samo změnilo na obou prohlížečích, bude v tom mít prsty malware. V tom případě je nejkratší cesta k nápravě najít na internetu program MBAM Malwarebytes. Instalovat, spustit, povolit mu přístup na internet pro stažení aktualizací virové databáze a nechat proběhnout test. MBAM je několikanasobně silnější nástroj v oblasti malware než každý dostupný antivir a je doufám stále ještě pro nekomerčni použití zdarma.
hodnocení

nejde mne vložit ofocená stránka,jestliže mne pošlete mailovou adresu,tak to pošlu jako přílohu.díky

Proč nejde vložit obrázek? Něco to píše?

hodnocení

nepíše to nic,je černá obrazovka

Jak to delas? Sejmes obrazovku, ulozis v kompu a pak to sem vkladas?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]