Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace aplikace viber do notebooku

Od: alesp odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, poradí mi někdo, jak nainstalovat, zprovoznit a používat v notebooku aplikaci " viber "?

Mám operační systém Windows 8,1. Díky moc za každou radu. Aleš.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Oni sice tvrdí že aplikace pro Windows je ale funkčnost je pofidérní. Prográmek se instaluje ale pro jeho použití je potřeba mít wiber spuštěny v mobilu. Prográmek v počítači vygeneruje QR kód, ten se mobilem nafotí a počítač pak dostane přístup ke kontaktům a historii chatu v mobilu. Pak se už dá psát přes počítač a mobil klidně vypnout. Myslím ale že ta chujovina v PC běží jen do doby než to vypnete nebo restartujete a pro další spuštění se celá šaškárna s QR KÓDEM musí absolvovat znova.
roien*

Naskenovat QR kód stačí jen poprvé. Poté už program normálně funguje.

alesp
hodnocení

No a to znamená, když nemám viber v mobilu, tak ho nemůžu používat ani v PC - notebooku? Anebo to jde " nějak " zprovoznit i bez instalace v mobilu. Pokud ano, jak? Díky. Aleš.

Já si kdysi na comp s Win nainstaloval BlueStacks.Měl jsem pak na compu i Android.No a pak už si přes účet na Google Play stahnete ten Viber.Nebo cokoliv jiného.
doplněno 24.12.16 15:05: Já také nejsem IT odborník,takze program pro mě našel vyhledávač Google.
Nabidl ho ke stažení,poté se program otevře dvojitým poklepáním na jeho ikonku a spustí se instalace.
No a pak už se jen řídíte pokyny na obrazovce.
Ty pokyny mohou být v angličtině,uz si nevzpominam.
Jednodušeji nevím jak bych to popsal.
alesp
hodnocení

Díky za info, a kde mohu najít a stáhnout Vámi zmiňovaný BlueStacks, a jak se ovládá? Nejsem IT odborník, díky. Aleš.
alesp
hodnocení

Díky za radu, zkusím to. Aleš.

Musím dodat že bluestack je emulátor systwmu android takže pak po dobu emulace v počítači běží dva systémy a tomu musí odpovídat i výkon procesoru. Já měl problém ho spustit na core i3 i když jde o poměrně moderní procesor. Na otázku jestli to nejde bez androidoveho telefonu můžu dodat že stačí instalace na jakémkoli androidu. Třeba na tabletu bude li k mání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]