Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černá obrazovka s blikajícím kurzorem

Od: tomasnguyen odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, po spuštení notebooku se mi zobrazí černá obrazovka s blikající pomlčkou. Už se mi to stalo několikrát, ale nechce se mi za to utrácet. Prosím pomozte mi.
Černá obrazovka s blikajícím kurzorem

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarina
hodnocení

2x

a co očekávášm že by se mělo ukázat/spustit v normálním stavu? co je tam za os? na jakých oddílech a přes jaký bootloader?

tomasnguyen
hodnocení

Mam win10 a normalne by se mel spustit jenze ta cerna obrazovka tam je furt.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, můžete zkusit vyndat na chvilku z vypnutého NTB baterii, potom ji tam zase vložit a spustit NTB. Můžete zkusit spuštění OS v nouzovém režimu - hned po zapnutí NTB mačkat opakovaně klávesu F8 (asi) a vybrat tento režim z nabídky. Můžete se dostat hned po zapnutí NTB do BIOSu a to patrně klávesou F2 nebo DEL - tam potom na poslední záložce vybrat start s BIOSem výchozím (default), toto nastavení uložit a restart NTB. A jestli se dostanete do OS, tak si programem CCleaner vyčistěte registr OS, protože tam by mohla být také chyba, která brání spuštění OS. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]