Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Runtime error

Od: cargo* odpovědí: 4 změna:

Při otevření internetu naskočí tato chyba. Runtime error

Program C:Program Files Internet Explorer explorer.exe

R 6025 - pure virtual function call

Prosím Vás zda někdo neví oco se jedná.Předem děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

technikjirik*
hodnocení

0x

zkus také fire fox

novakvit*
hodnocení

0x

S podobným problémem jsem se také setkával. Neporadím Vám, jak se toho zbavit, protože jsem na to sám nepřišel. Prsotě jsem Explorer odinstaloval a přešel na Mozilu Firefox, jako tady píše už můj předchůdce. Nejnovější Mozila je designově Exploreru podobná a hlavně je bezpečnější. Můžete jedině zkusit stáhnout aktualizace týkající se právě Exploreru...

Předpokládám, že Vás ale má odpověď nepotěšila, což si plně uvědomuji...

sondaw*
hodnocení

0x

Problémy může dělat nějaký doplněk, např. Skype nebo nějaký nainstalovaný toolbar

Pokud máš ale nainstalovaný PC Translator, tak to s největší pravděpodobností způsobuje právě on.

Vypni jeho doplněk integrovaný do IE (WebIE.dll), nebo ho rovnou celý odinstaluj.

seuss*
hodnocení

0x

procital jsem ruzna fora a jsem z toho celkem zmatenej. tahle chyba se ukazovala u vsech moznych udalosti. Pri streamingu videa z prohlizece, ze stahovani, pouziti maps.google atd. Nejvice byly problemy prave zpusobeny chybou v google maps a nebo se objevovala chyba s nejakym nove nainstalovanym softwarem.

Napiste odkdy se vam to deje, na jakych strankach, mozna to zpusobuje nespravna instalace, ktera nedavno u vas probehla. Umite udelat log z Hijackthis? to by dost pomohlo. Pokud ne, tak napisu jak, je to celkem jednoduchy.

A co se tyce IE, tak nejvic bych doporucil prejit na jinej prohlizec, protoze IE je podle meho opravdu hroznej prohlizec. Ja uz ho nepouzivam nekolik let. Firefox je hodne dobry prohlizec. nebo tedka testuju Google Chrome a celkem me fascinuje svou rychlosti a ruznyma vychytavkama.. Existuji samozrejme i jine alternativy. proc byste musel(a) pouzivat zrovna ten monopolni M$ prohlizec? Zkuste neco jinyho.. :) na windows mate celkem dost moznosti ( Firefox, Opera, google chrome, Mozilla SeaMonkey, Meleon, Maxthon a dalsi uz asi neznam pro windows..

tady je celkem bohaty seznam : webdevelopersnotes.com/...

doporucuju ale ten firefox ci google chrome a nebo se nadale trapit s IE :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]