Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chytré hodinky

Od: karlosdos* odpovědí: 8 změna:

Líbí se mi chytré hodinky,ale nemám dotykový telefon,je to nutnost? Nebo jak vlastně pracují ty hodinky?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ano, musíte mít telefon s Androidem a ten je jedině dotykový.

radim3*
hodnocení

0x

Chytré hodinky jsou v podstatě prodlouženou rukou vašeho mobilu.Ale aby pracovali jak mají,tak musí být tzv.spárovány s vaším mobilem a ovládány pomocí nějaké aplikace.Tu aplikaci nainstalujete pouze do mobilu se systémem Android,popřípadě IOS.Takže chytré hodinky bez chytrého telefonu jsou vám akorát tak na ukazování času.I to v některých případech-Asus Zenwatch 2-nejde.Hezký den.

karlosdos*
hodnocení

Tak si musím koupit nějaký levný telefon do dvou tisíc.

radim3*

V dnešní době dostanete koupit mobil s androidem na střední urovni nový do těch cca 3000.-,doporučil bych koupit mobil použitý vyšší třídy- taky do cca 3000.-,aby jste měl zaručenou kompatibilitu s hodinkami po všech stránkách.

karlosdos*
hodnocení

Já mám android v tabletu lenovo,ale on nemá sim kartu,internet se připojuji přes wi-fi jenom doma,tak to by mě taky byly hodinky k ničemu?

radim3*

Obávám se ,že ano.Prioritní funkcí hodinek je upozornění na hovory,sms,mms,maily atd.Sekundární pak různé fit funkce atd.Takže bez zařízení s operačním systémem-u vás android a bez SIM karty jsou vám chytré hodinky v podstatě na nic.Nebo pouze na parádu.

PS:I pokud by váš tablet s androidem podporoval Sim KARTU a následně hovory,sms atd.,můžete ho spárovat prostřednictvím technologie bluetooth s hodinkami,ale musel by ste neustále tablet nosit sebou-co mi nepřijde nijak rozumné ani praktické.Koupit chytrý mobil a používání hodinek bude víc než supr-používám 2 roky.

hodnocení

0x

Některé jsou se slotem na mini SIM kartu (slot na paměťovou kartu mají snad skoro všechny), třeba KW18 vemio.cz/... takže by z nich mělo jít volat a přijímat hovory; tady třeba čína zkraceno.cz/... je jich hodně...

Kolik lidí tolik rozumů. Aby se neřeklo, přidám i já svoje... Když se ti líbí chytrohodinky a vybereš si některé se slotem na vlastní simkartu, můžeš je používat i bez mobilu. Já si levný šunty koupil pravě kvůli tomu abych nemusel když vyrážím do města v triku a kraťasech tahat sebou pětipalcovou cihlu. Na mobilu doma mám přesměrování a z hodinek si v případě potřeby zavolám. Když je zpáruju s mobilem zobrazují se mi anotace a došlé zprávy. Je tam i chat whatsapp a tviter a podobný funkce ale jediný co funguje bez mobilu uspokojivě je krokoměr a budík. Naklepat na hodinkách i pitomou esemesku je úkol pro masochistu. A to dokonce i s dotykovým perem. Jak ale píšu výš, když je máš na ruce abys si v nouzi zavolal a věděl kolik je hodin, tak na to stačí. Když budeš mít bluetooth sluchátka na hlavě můžou ti hodinky posloužit i jako mp3 přehrávač a viděl jsem dokonce i lowendy pod 500 kde bylo i radio.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]