Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde přijem soubor přes btInvalid argument

Od: jarina odpovědí: 2 změna:

Nemohu v windows 8.1 přijmout soubor přes bt (nabídka v liště -přijmout soubor, mám thinkpad bluetooth, jinak bt operace fungují, myš ok, spojení nokia ok). vzkoušeno i kdy telefon nebyl i byl śpárováaný. K chybě:

ihned po zobrazení okn "Přenos souborů přes rozhraní blueoth"a se zobrazí " Systému windows se nezdařil přenést nějaké soubory" To je divné, ani jsem ještě nevytáhl mobil a nevybral žádný soubor...pokračování"Byl zadán neplatný argument" - žádný jsem nezadával. Kliknutím na šipku zpět opakujte akci." To se stane jen to, že toto okno lehce problikne.

¨Poradte prosím proč nějde příjem přes bt a jak to opravit. SLužba btwdins / ""C:Program FilesThinkPadBluetooth Softwaretwdins.exe" Bluetooth service běží.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarina
hodnocení

kde by mohl být problém?

jarina
hodnocení

Poradíte, proč ten soubor přijmout nejde?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]