Nejste přihlášen/a.
Zdravím, od určité doby se mi v počítači změnily některé ikony a obsahuji znak erbu. Jak se toho zbavím?
Dále když spouštím správce úloh tak pokaždé při jeho novém spuštění musím klikat na "Zobrazit procesy všech uživatelů", dříve jsem toto provedl jen jednou a pak vždy když jsem toho správce opět spustil zůstaval stále nastaven.
Něco se mi asi v PC změnilo, nějaké nastavení zabezpečení nebo nevím, mám pocit, že to mohl způsobit i nějaký program avšak nevím.
Také když chci vyčistit nepotřebné soubory na discích tak tam teď mám záložku s tím erbem a názvem vyčistit systémové soubory, dříve jsem měl tu záložku rovnou kde jsem pak mohl kliknout hlavně na odstranění všech bodů obnovy kromě posledního.
To mám právě vypnuté už dávno. Nebo se to vypíná ještě někde jinde než na kartě : Nastavení řízení uživatelských účtů?
Záleží také na tom, o jakou verzi OS jde (XP, Vista, 7, ..) a jaký typ účtu používáte (administrator, standardní uživatel). Osobně mám Vistu Home Premium a tím, že se jedná o verzi Home, tak nemám možnost nastavit si jednotlivé části řízení uživatelských účtů. Pokud by se jednalo o vyšší "výbavu" OS (Proffesional, Enterprise, Ultimate, ..), pak lze do vyhledávání ve start menu napsat "Místní", přičemž dojde k vyhledání odkazu na Místní zásady zabezpečení, kde lze jednotlivé části UAC nastavit - počítám, že by zde snad šlo vyřešit i to zobrazování erbů u ikon. Bohužel mám k dispozici jen verzi Home, takže nemohu dále vyzkoušet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.