Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení Win 95 a Win XP

Od: jenda_d odpovědí: 5 změna:

Potřeboval bych poradit s propojením počítačů.

Mám počítač s Windows XP a v něm je wi-fi karta na které mám přístup k internetu. Dále mám druhý počítač na kterém je Win 95. Tyto počítače jsou sesíťované standartním kabelem s RJ45. Potřeboval bych poradit jak mám udělat aby mi internet fungoval na obou počítačích zároveň, jak mám nastavit Windows 95.

Zkoušel jsem WinProxy, ale to mi při instalaci na W95 nahlásí chybu. Nevíte někdo jak na to?

Díky moc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Musíš to winproxy naistalovat na to pc kde máš net- takže na winXP, další věci už máš v nápovědě k winproxy- budeš pak totiž muset nastavit připojení přes proxy ve vlastnostech připojení (v možnostech internetu).
jenda_d
A to nastavení připojení přes Win-proxy musím nastavit pouze u toho Win 95?
JJ, přesně tak, u winxp máš přeci připojení nastavený, dáš tam tedy jen winproxy (případně nastavíš), hele na www.winproxy.cz dej odkaz technická podpora a máš to tam přesně napsaný, samozřejmě ty IP adresy můžeš mít i jinak ale jinak to tam je OK

hodnocení

0x
Velice podrobný návod najdeš na této adrese:
www.zvedavec.org/techpor_60.htm

ladas*
hodnocení

0x

naprosto jednoduse *smich*

v XP mas nake pripojeni k netu (modem,wi-fi) a tomu das vlastnost sdilet ho s ostatnimi PC (asi Ethernetem) a XP ti vytvori disketu FDD pres kterou to vysvetlis 95 *frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]