Nejste přihlášen/a.
zapojte a "Restartujte"PC - mělo by to samo pochopit... a když ne, musí se nastavit ... Restart je ale nejčastější oprava
desítky nemám rád -jistě přijde další rádce, který řekne přesně... na sedmičkách není problém restartem při zapojení monitoru zprovoznit...
Nastavení v ovládacích panelech: Ovládací panelyVšechny položky Ovládacích panelůobrazeníRozlišení zobrazení
nebo třeba v programu s ovladači grafické karty - tam bude možnost nastavení pro více monitorů - "rozšířená plocha"
...
nějaké obecné čtení je tu, třeba vám pomůže - cnews.cz/...
a pár zajímavých zkratek - možná budete potřebovat - 365tipu.wordpress.com/...
notˇas HP,Win 10,starší monitor LCD Benq,propojení přes VGA kabel a funguje.HDMI jsem ještě nezkoušel( se mi nechce hledat kabel ). Na začátku taky nefungovalo.Musel jsem dát aktualizaci ovladačů GK.Hned jak se to stáhlo,tak VGA monitor ,,naběhl,, i bez restartu. Místo VGA použijete HDMI. Zkuste.
Aby to běželo na monitoru při zavřeném víku ntb.,tak to si musíte taky nastavit,co má ntb.udělat,když se víko zavře.Já to mám nastavený aby se vypnul.
Jo,tak HDMI k telce SHARP a funguje taky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.