Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení monitoru DVI k notebooku HDMI

Od: neznalec* odpovědí: 5 změna:
zdravím,chci propojit notebook a monitor tak abych zavřel notebook a obraz viděl jen na monitoru, případně abych mohl plochu rozdělit na obě obrazovky ( monitor a notebook )mám:notebook Lenovo E450 který má HDMI konektor ( windows 10 )monitor Samsung Syncmaster 206BWkabel HDMI M, DVI-D M ( alza.cz/... )myslel jsem že by to mohlo fungovat ale když kabel připojím tak se nic nedějezkoušel jsem ve windows na stránce kde se nastavuje display dát detect aby to našlo další monitor ale nic se nedějeporaďte prosím jestli to jde spojit a jak.díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zapojte a "Restartujte"PC - mělo by to samo pochopit... a když ne, musí se nastavit ... Restart je ale nejčastější oprava :)

doplněno 19.12.16 18:38:

desítky nemám rád -jistě přijde další rádce, který řekne přesně... na sedmičkách není problém restartem při zapojení monitoru zprovoznit...

Nastavení v ovládacích panelech: Ovládací panelyVšechny položky Ovládacích panelůobrazeníRozlišení zobrazení

nebo třeba v programu s ovladači grafické karty - tam bude možnost nastavení pro více monitorů - "rozšířená plocha"

...

nějaké obecné čtení je tu, třeba vám pomůže - cnews.cz/...

a pár zajímavých zkratek - možná budete potřebovat - 365tipu.wordpress.com/...

neznalec*
hodnocení

zkusil jsem ale bohužel nepomohlo

mnd®

notˇas HP,Win 10,starší monitor LCD Benq,propojení přes VGA kabel a funguje.HDMI jsem ještě nezkoušel( se mi nechce hledat kabel ). Na začátku taky nefungovalo.Musel jsem dát aktualizaci ovladačů GK.Hned jak se to stáhlo,tak VGA monitor ,,naběhl,, i bez restartu. Místo VGA použijete HDMI. Zkuste.

Aby to běželo na monitoru při zavřeném víku ntb.,tak to si musíte taky nastavit,co má ntb.udělat,když se víko zavře.Já to mám nastavený aby se vypnul.

doplněno 19.12.16 18:58:

Jo,tak HDMI k telce SHARP a funguje taky.

hodnocení

0x

Na monitory se dostaneš klávesama Win+p, nastavíš jestli oba, nebo jen externí. Nastav víko, co se má dít po zavření, jak píše @mnd

vojtal*
hodnocení

0x

A zkoušel jsi v té nabídce zvolit "duplikovat"?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]