Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení k tv

Od: sdsd odpovědí: 5 změna:

Dobý den, když připojím notebook k tv pomocí hdmi kabelu tak mi vše jde ale zobrazuje se mi i to co dělám na nootebuku a rád bych kdybych si pustil přes notebook film přes hdmi a na ntasu si dělal něco jiného jde to? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mnd®
hodnocení

0x

To už jsem zkoušel na HP,ale nee.

hodnocení

0x

Obvykle to jde, záleží na typu notebooku. Zpravidla se předpokládá, že druhý grafický vývod notebooku je pro prezentace, takže se do něj obraz "kopíruje". Pohrajte si s nastavením obrazovky a snad se vám to podaří.

mnd®

HDMI spojit s telkou a VGA třeba na další monitor? ( takže to vlastně pojede na notˇas,telku a monitor ).Na obrazovce si můžu otevřít víc oken a v každém dělat co chci,ale nevím jak donutím okno A aby se zobrazovalo na telce,okno B na monitoru atd.

Nezkoušel jsem, jestli je možné mít na hdmi něco jiného než na VGA, ale rozhodně lze mít něco jiného na primární obrazovce. Okna pak mezi jednotlivými obrazovkami přetahujete, ale přesné chování záleží na operačním systému.

vernon
hodnocení

0x
Z mé Toshiby to jde. V nastavení obrazu a rozlišení je volba "druhá obrazovka". Nebo tak nějak, kdysi jsem to zkoušel, už si nepamatuji podrobnosti. Fungovalo to jako rozšířená plocha.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]