Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezobrazuje se HDD - v Biosu je i ve správci

Od: davoska odpovědí: 2 změna:

Mám problém. Na novým komplu 2x2,4GHz, 500HDD, grafika ATI Radeon 1950 GT, 4GB DDR2 800, Vista Premium 64 jsem zapojil starý HDD 40 GB. Několik dnů běžel v poho. V Biosu ok, ve vistách ( ve správci ) ok, ikonka vše ok. Fachal v poho. Bez jakéhokoliv zásahu začal být kompl nestabilní, sekl se, ... odpojil se tento 40Gb starý hdd. A vše v poho. Po znovu zapojení 40 Gb hdd jsem ho již nepřečetl. V Biosu byl, ve správci taky, ale ikonka nikde. zkusil jsem Linux, tam se ikona objevila, ale to bylo vše. srčil jsem ho doi starýho komplu Duron 900, sdram... tam to stejný, v Biosu ano, ve správci ano, ikona ne. Tak říkám že jej aspon zformátuju, ale bohužel disk není možné naformátovat, podle hlášení. Tak nevím co stím. Vykašlal bych se na to, ale mám na něm nějaké věci. Pokud někdo máte stejný problém, nebo v lepším případě výte o řešení, budu velice rád za jakoukoliv pomoc. pokud nic, tak už jedine zbývá specializovaná firma.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud neumřel zkus se na něj podívat přes správce disků úpříkazem: diskmgmt.msc

davoska
hodnocení

Díky moc za odpověď, rozhodně to zkusím. Měl jsem hdd na diagnostice u specializované firmy. Tam zjistili, že je údajně poškozená systémová stopa, ale že data s největší pravděpodobností půjdou zachránit. Nicméně zadarmo to určitě nebude a cena měla být 4.000,- . Tak se na něj ještě zkusím mrknout a uvidíme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]