Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
před nějakou dobou (nevím přesně, kdy, pravděpodobně už někdy na jaře) se mi přestala přehrávat videa, přehrává se pouze zvuk. Zkoušela jsem přehrávat v IrfanView, WinAmp, VLC Player a Windows Media Player. Ve všech programech je černá obrazovka a přehrává se pouze zvuk.
Netuším, co s tím...
Děkuju za odpovědi.
Dobrý den, předpokládám, že jde o videa (soubory) stažené do PC (nikoliv přehrávání z internetu v prohlížeči). Já bych se podíval do nastavení VLC Media Playeru a vyzkoušel tam různé kodeky pro obraz - některý by měl obraz umožnit. VLC Media Player je z uvedených možností pro video nejlepší a obsahuje vlastní kodeky (stejně jako KM Player - také dobrý přehrávač). Ty další přehrávače, které uvádíte, vyžadují ještě doinstalaci pluginů či kodeků pro video. Takže, pohrát si s nastavením VLC Media Playeru. Zdravím!
ivzez - nemyslím si, že bude nutná přeinstalace VLC Media Playeru. Pokud to dříve fungovalo, tak se možná změnilo nastavení po aktualizaci (jestli nějaká proběhla). Každopádně by mělo stačit vyzkoušet různé kodeky v nastavení pro obraz (a vlastně věnovat pozornost nastavení programu celkově). Jinak, WinAmp je výborný pro zvukové soubory a IrfanView je výborný na obrázky (umí je i editovat).
Hlavně neprasit systém kodeky. Tohle "pravidlo" bylo poplatné v éře windows xp max.
KMPlayer je již také mrtvý přehrávač- nástupce Potplayer je mnohem lepší (jen je nutné nainstalovat k němu OpenCodec - a jsme zase u těch kodeků - tentokrát to ale není systémová prasení kodeků, ale jen přidání dekodérů do složky s tím přehrávačem)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.