Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám problém. Když zapnu notebook tak mi nechce načíst přihlašovací okno, naskočí jen obrazovka s datumem a časem. A potom jen obrazovka, kde má načíst přihlašovací okno, ale nic nenaskočí viz obrázek... co s tím? už jsem zde jednou psala, ale nikdo mi nedokázal odpovědět...díky
Podle druhého obrázku to vypadá, že váš notebook napadla feministicko-satanistická hackerská skupina a s vaším notebookem je konec.
Ale bez legrace, nevím, jakou verzi systému máte. Není tam po podržení klávesy F8, nebo jiné, při startu možnost získat nabidku jak se má spustit systém a vybrat "Spustit poslední známou funční konfiguraci systému"?
Dále se na netu potulují obrazy bootovacích USB, které problémy s přihlášením mohou vyřešit, ale je to práce pro pokročilé.
Bohužel se obávám, že to sama nevyřešíte. Zřejmě tam došlo při nějakém updatu k poškození některých souborů a řeší se to buď obnovením ze zálohy nebo reinstalací systému.
nebo pak answers.microsoft.com/...
S ohledem na výše uvedené je to zralé na servis nebo říct nějakému kamarádovi, co s PC umí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.