Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mám dělat

Od: huntirovak* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, prosím může mě někdo poradit, nemohl jsem spustit počítač a tak byla provedeno přeinstalování (to jsem neprováděl já ale kolega) Když jsem ho doma spustil tak naběhl, ale jako kdyby byl v nouzovém tak jsem ho vypnul ale moc se mu nechtělo, trvalo to mocdlouho. pak jse ho zapnul znova a to byla konečná, je to přesně to samé jako před přeinstalováním, a tak by chtěl vědět čím to je, a jestly to nemůže být třeba vadná Paměť nebo něco jiného. Moc děkuji za radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

"nemohl jsem spustit počítač a tak bylo provedeno přeinstalování" - to je něco podobného jako "nemohl jsem ráno nastartovat, tak jsem udělal generálku motoru".

No ale abych odpověděl věcně: ano, může to být cokoliv včetně vadného hardware a nemyslím si, že by se dalo takhle na dálku něco rozumně poradit. Doporučil bych obrátit se opět na dotyčného kolegu - předpokládám, že když to přeinstaloval, tak to i spustil a viděl, co to dělá nebo nedělá.

hodnocení

0x

Je to starý kousek a nepotřebujete data? Ekodvůr to jistí. Potřebujete data z disku? Vyjmete ho a napojíte do jiného PC, zazálohujete.

Je to dražší kousek nebo stojí za opravu? Pak servis - protože podle vašeho popisu může být vadné cokoliv.

iz*
hodnocení

0x

Souhlasím s Jmlc, z popisu se nedá poznat, v čem by mohl být problém. Pokuste se to popsat podrobněji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]