Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypalování DVD

Od: alesp odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, může mi někdo poradit, jak bych mohl "stáhnout "do svého PC - notebooku - následující aktualitu - stream.cz/... - a pak ji vypálit na DVD? Děkuji za každou radu - návod. Aleš.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
1) Firefox má několik slušných doplňků na ukládání přehrávaného videa.
2) Překopírovat adresu do VLC a kliknutím na červený puntík nahrát. (uloží se do složky dokumentů ale bohužel ve formátu *.ts )
3) Zkusit odkaz stáhnout přes FRD (free rapid dovnloader) Myslím že má i Stream.cz v seznamu podporovaných.
alesp
hodnocení

Díky za radu, stáhnul a nainstaloval jsem si Firefox, vyhledal v něm požadovanou stránku, ale nevím, jak to stáhnout. Poradíte mi, jak na to? Aleš.

Tady je jeden starší návod z dob kdy jsem to používal. Snad se to podle toho dá ještě deska

brigadyr.net/...

Doplněk o kterém se tam píše původně sloužil jen pro ukládání videa z youtube, postupným vývojem ale autoři dosáhli toho, že poznal video na každé webové stránce a po kliknutí na ikou doplňku nabídl jeho uložení.

doplněno 17.12.16 21:09:

Jestli ti jde jen o tohle jedno konkrétní video, FRD mi ho stáhnul za pár vteřin. Hodím ti to na uložto.

ulozto.cz/...

ctenar*
hodnocení

0x

Je to Grossglockner Hochalpenstrasse. Na Youtube jsou takových videí tuny .

Mýtné ( anglicky ) je letos 35,50 € za auto (motorka 25,50 €). Každý rok zvyšují cenu o 1-2€. :(

Vypalování DVD

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]