Nejste přihlášen/a.
Nevíte, jak bych mohla stáhnout film z dvd disku do pc? Ono se mi to sice nakopíruje, ale je to rozkouskované, takže k ničemu. Děkuji. Prosím o "jednoduché" vysvětlení/radu, teda pokud ji máte
Dobrý den, např. použijete program Format Factory a budete postupovat dle videonávodu. Zdravím!
Nemáte zač. Format Factory je program zdarma a i v češtině, tak si vše nastavíte bez problémů.
Ten videonávod ukazuje princip (a kam kliknout). Ovšem, on ten celý proces není tak snadný, resp.
vyžaduje předchozí správné nastavení programu (výstup a jeho kvalitu i parametry), vyžaduje to čas a chuť zkoušet i učit se. A také musíte vybrat ten správný soubor z DVD (celý film). Takže, program máte, princip znáte - a už jen zkoušet a věnovat tomu čas. Hodně zdaru.
Díky, zkusím to.
Tak jsem to zkusila podle návodu, ale stáhlo se mi jen 18 vteřin a ještě absolutně "sražený" film do uzoučkého svislého proužku. Nevím co je špatně.
Díky, já to vždy zkouším, ale pro mne jsou tech. parametry španělskou vesnicí. I tak to zkusím znova. Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.