Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stáhnout film z dvd do pc

Od: astik odpovědí: 4 změna:

Nevíte, jak bych mohla stáhnout film z dvd disku do pc? Ono se mi to sice nakopíruje, ale je to rozkouskované, takže k ničemu. :( Děkuji. Prosím o "jednoduché" vysvětlení/radu, teda pokud ji máte :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, např. použijete program Format Factory a budete postupovat dle videonávodu. Zdravím!

doplněno 13.12.16 18:55:

Nemáte zač. Format Factory je program zdarma a i v češtině, tak si vše nastavíte bez problémů.

doplněno 14.12.16 01:04:

Ten videonávod ukazuje princip (a kam kliknout). Ovšem, on ten celý proces není tak snadný, resp.

vyžaduje předchozí správné nastavení programu (výstup a jeho kvalitu i parametry), vyžaduje to čas a chuť zkoušet i učit se. A také musíte vybrat ten správný soubor z DVD (celý film). Takže, program máte, princip znáte - a už jen zkoušet a věnovat tomu čas. Hodně zdaru.

astik
hodnocení

Díky, zkusím to. :)

doplněno 13.12.16 20:29:

Tak jsem to zkusila podle návodu, ale stáhlo se mi jen 18 vteřin a ještě absolutně "sražený" film do uzoučkého svislého proužku. Nevím co je špatně. :(

astik
hodnocení

Díky, já to vždy zkouším, ale pro mne jsou tech. parametry španělskou vesnicí. I tak to zkusím znova. Díky.

jung

Astíku, Astíku. Nikdo ti zde neřek, že se snažíš kopírovat zakódovaný záznam. Pusť si disk ve VLC a zapni tlačítko "Nahrávat".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]