Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovladač k tiskárně

Od: standa11* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, mám problém, po instalaci Win 10 mi přestala fungovat tiskárna.Zkoušel jsem kde co, ale prostě počítač jí vidí ale není zařazená jako tiskárna a píše že nemá ovladače .Nemáte někdo zkušenost s tímto?

tiskárna Konica Minolta Page Pro 1380MF, os. Win 10, 64bit

hledal jsem ovladače a pro 10sítky nikde nic...

dík za každou pomoc.*plac*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Stáhnout ovladač pro win7 a nastavit mu kompatibilitu. Předtím ale ještě vypnout kontrolu digitálnich podpisu, aby šel nainstalovat. Takže při restartu držet Shift -> Odstranit potíže -> Upřesnit možnosti -> Nastavení spouštění a zde kliknout na restart. Poté se objeví nabídka viz obr.,de zmáčknete F7. Toto vypnutí se aplikuje pouze JEDNOU. Při dalším spuštění PC bude už zase kontrola zapnuta.

Ovladač k tiskárně
standa11*
hodnocení

nainstalováno, ale vidí to jen scanner, tiskárna nejde, jaký je postup té nastavení kompatibility?

doplněno 13.12.16 17:46:

Čéče chlape bejt ženská tak ti snad dám pusu *ua* už funguju, sice nevím co a jak jsem provedl ale tiskárna maká jak zamlada *pivo*

Díky moc *jasne*

hodnocení

0x

Dobrý den. Zkuste stáhnout ovladač z této stránky.

solvusoft.com/...

standa11*
hodnocení

na tomhle se mi stahne jen " Driver doc " program který vyhledává ovladače a nenajde ho dokud si nezaplatím plnou verzi...*zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]