Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám takový pro někoho možná banální dotaz,pro mne však oříšek...Dostala jsem od známého PC pro děti na hraní her je starší s Windows 98 ale na hry to stačí.Dosud si děti na něm hrály nejrůznější starší hry,teď jsem jim začala kupovat CD s hrama od Špidly.Dnes jsem jim chtěla jednu ze špidlovských her nainstalovat,ale objevila se hláška,že si mám Windows aktualizovat,jinak hru nespustím.PC dětí není připojený na internet je opravdu jen na hry...dá se někde stáhnout případná aktualizace,nebo budu muset pustit děti na svůj PC? Děkuji za odpověď
Na obale hry je napsaný Windows 98,jinak bych je ani nekupovala,prostě se hra nainstaluje a pak se objeví,že ke spuštění hry je potřeba aktualizovaný windows.Přesné znění bych mohla napsat až zítra,protože teď už to nechci znovu zapínat,musím jít děti vykoupat.Děkuji za ochotu zítra to sem napíšu slovo od slova.
Tak hlásí to toto: Hra vyžaduje vyšší verzi systému Windows.Aktualizujte systém Windows.Tak a co teď?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.