Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tisk e-mailu

Od: jean* odpovědí: 4 změna:

Pravděpodobně po aktualizaci Abrobe raderu XI se mi stalo, že nemohu vytisknout př. e mail.Po zadánZadám li ctrl Pí tisku mi papír projede tiskátnou, ale netiskne.Vada není v tiskárně ,kontrolní výtisk běží normálně.Toto se projevuje i příkladně chci li vytisknout manželce nějaký recept. Zadám li ctrl P objeví se tabulka tisku a kliknu li na vlastnosti objeví se další tabulka kde chci zaškrtnout př.odoustranný tisk tak vidím, že všechny položky mají na sobě zámeček.Myslím zda to není nějakým způsobem uzamčené,papír samo sebou jenom projede a vytisne jen na konci nějaké jedno písmeno. Může někdo poradit co mám zkusit.Případne jak ty zámečky odstranit, děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ten dokument jste už někdy vytisknul? Může být zamknutý pro tisk. Z mejlu napřed uložit jako a odemknout jde třeba tady:

pdfunlock.com/...

jean*
hodnocení

Podobné dokumenty jsem už tisknul, ale zkusím to.Podotýkám, že jsem laik. Vážně tikárna běží dobře protože některé dokumenty- zkopírovanéi od jinud to tiskne, ale asi ne v abrobe raderu. zatím děkuji a uvidíme co se mi povede.

pobrdny*
hodnocení

0x

Ještě bych zkusil vypnout a zapnout (hl.vypínačem) tiskárnu, někdy to takto zlobí...

jean*
hodnocení

To nepomahá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]