Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmizení ikony Ovládání hlasitosti v liště

Od: jaromir83* odpovědí: 5 změna:

win vista sp2. vpravo dole jsem měl dřív, zmizla, tip? dík

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Klikněte vlevo na hlavním panelu pravou myší na start, dále na vlastnosti. Vyberte kartu oblast oznámení a v systémových ikonách zaškrtněte hlasitost a nakonec klikněte na OK. Měla by se objevit.

jaromir83*
hodnocení

nezaškrtnutelné, zvuk jede normálně

Máte na mysli, že to nejde zaškrtnout? Zkuste se podívat ovládací panely→ hardware a zvuk→ správce zařízení→ řadiče zvuku, jestli tam není vykřičník popř. aktualizovat software ovladače.

jaromir83*
hodnocení

Ovladač tohoto zařízení je aktuální.

ikona zmizla potom co jsem na druhý HDD instl Windows 10 (dual boot vedle Vist)

doplněno 08.12.16 19:54:

tj jedno, tak já si nějak udělám ikonku na ploše

wehappyfew*
hodnocení

0x

Zdravím,

prozkoušejte tyto dva návody, jež jsem Vám vytvořila. POSTUP 1 a POSTUP 2.

btw. V tom regeditu, cesta tedy bude (HKEY_CURRENT_USER/Software/Classes (možná)/Local Settings/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/TrayNotify).

doplněno 08.12.16 20:54:

oprava: Classes (je tam), "možná"ignorujte.

doplněno 08.12.16 20:57:

Teď koukám, že to na tom obrázku je trochu pomršené: Řiďte se tedy tímto HKEY_CURRENT_USER/Software/Classes/Local Settings/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/TrayNotify.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]