Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na gmail v tabletu

Od: matymat* odpovědí: 3 změna:

Poslala jsem ze svého mailu zprávu do gmailu tabletu. Protože ten dotyčný, co vlastní ten tablet, zapomněl heslo

do gmailu, tak jsem mu na svém notebooku vytvořila nový gmail s novým heslem. Jenže ten nový gmail nejde navolit,

stále se zobrazuje starý gmail. Co děláme špatně?

Děkuji za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek*
hodnocení

0x

mail..odhlásit...přepnout uživatele..přihlasit nového

hodnocení

0x

Jak píše kolega, napřed se odhlásit a pak změnit účet. Pozor, pokud se ze starého neodhlásíte a provede se továtní nastavení, stejně bude vyžadovaný původní mejl. Upozorňuji jen proto, že to bývá častý nápad, jak problém řešit, ale nepomůže ;)

doplněno 09.12.16 11:56:

Třeba při aktivované funkci "zálohování" přes gmail bude chtít pořád přístup na původní účet.

Jak to myslíte s tím továrním nastavením a vyžadováním původního mailu? Přeci po továrním nastavení máte zařízení čisté a musíte jej opětovně nastavit. To, jaký tam zadáte poté email je irelevantní. To je jak říci, že po zformátování PC musíte znát heslo původního admina.

doplněno 09.12.16 12:31:

No to jste mi to moc neosvětlil :) Přeci pokud máte něco nastaveno, tak to továrním nastavením "odnastavíte" :) Jediné, co mě napadá je, že pokud má někdo nainstalováno něco na interním úložišti, případně na SDkartě, tak ta se samozřejmě neformátuje, ale za xlet, co používám android, tak se mi to nikdy nestalo a to si "hraji" celkem pravidelně. Tohle se stávalo třeba u symbianu, kdy se po tovarnim nastaveni zacaly samy doinstalovavat aplikace, ktere nasly na internim ulozisti nejake sve zbytky. Ale zrovna zmíněný gmail je interní aplikace uložená v systému, takže ať si v něm nastavím cokoliv, tak po továrním nastavení to musím nastavit znovu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]