Nejste přihlášen/a.
ahoj,měl bych dotaz,chtěl bych koupit jako dárek k vánocům nějáký notebook,vybral jsem tento: alza.cz/... že bude dobrý,hlavně se bude využívat na internet world a občas ale opravdu občas na hry,a hlavně jsem se chtěl zeptat jak je to s českou poštou ted před vánoci já ho potřebuji koupit až po vyplatě což je 15.12,myslíte že mi to pak stihne dojít do vánoc,nebo že bych ho objednal už ted a ležel by na poště,nevím jak dlouho to pak před vánoci trvá to doručení,děkuji za odpovědi
hodně mi smrdí, že na alze píšou model cpu i5 6198U,, což mě fakt překvapilo. ark.intel.com/... Jde v podstatě o běžné 6200U s horší grafikou ( je tam nvidia, tak je to jedno).
(ale může tam být i jiný, ne že ne). Podle mě je to nemastný neslaný šmejd, co se dal sehnat (s tehdejšími komponenty)) před 3 roky za 11 000.
Nemá ani IPS displej. takže bych tenhle krám nebral ani za 8000
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.