Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Router - funguje LAN, částečně nefunguje WIFI

Od: lukastei odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

mám router ASUS DSL-N55U, router celou dobu funguje bezchybně až doposud. V domě, kde je router zapojený LAN i WIFI funguje v pohodě, ale předávám signál do domu rodičů (cca 50 m vzdušnou čarou), kde signál přestal fungovat (doposud taky bez problémů). Z ulice jsem chytnul vždy signál na telefon, dneska už mi to nejde. Mám jednu ze tří antén vystrčenou na venkovním parapetu, anténu jsem zkoušel měnit, tak samo zdířky antén ale bez výsledku, rovněž jsem zkoušel router resetovat a znovu celý nastavit, ale problém přetrvává. Může problém spočívat v samotném routeru, když z části normálně funguje? Router kterým rodiče ode mě příjímají signál jsem rovněž resetoval a při nastavení mi nelze provést připojení k síti ikdyž router nastavuji v bezprostřední blízkosti.

Děkuji za radu.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Vypadá to na chybu vysílacího routeru. Chystáš signál na telefon v jeho blízkosti a dál už ne? Vypadá to že budeš muset koupit nový.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]