Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Od kolikati let je PaySafeCard?

Od: tajda55 odpovědí: 2 změna:

Ahoj mohl bych se zeptat od kolikati let je PaySafeCard? Jelikož je mi 13, a na officiálních stránkách píšou že musíš mít minimálně 16 let ale jiní zase že to není věkově omezené záleží kde si ji prej koupíš v tipsportu vám to prej neprodají pod 18 let. Mohli byste mi s tím pomoci? Máte s tím zkušenosti? Chci si totiž koupit hry.:)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

trevor*
hodnocení

2x

Ahoj, já to kupoval už ve 13 letech. Teď mi bude 16 a pořád žádnej problém. Kupuji to v tipsportu. Ale také musím říct že jednou jsem tam chytil chlapíka co to tam prodával a ten mě slovně vyhodil ven, že tam nemám co dělat. Je to podle toho kdo tam bude no, ale myslím si že ti to prodají v pohodě

tajda55
05.12.16 17:34
hodnocení

Díky moc!:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]