Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde nainstalovat Skype

Od: petula00* odpovědí: 4 změna:

Zdravím.Na PC jsem měl(mám) nainstalován W7 home/32bit.Měl jsem nainstalován Skype které v pohodě chodilo.V poslední době ale po jeho spuštění asi tak po 3-5 minutách spadlo.Zkoušel jsem jej přeinstalovat ,ale už se mi to nepodařilo.Stahl jsem jej ale při instalaci se mi objeví informace:Nelze najít nebo spustit Microsoft instalátor.Prosím aktualizujte váš PC a zkuste spustit Skype znovu.

Žádnou aktualizaci nejde najít a tak jsem zkusil nainstalovat nové W7 z CD.ale i tak mi to stále ukazuje stejnou informaci.Co to může být?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek*
hodnocení

2x

stahni si "skype portable" ...používám to taky..nic se neinstaluje..jen rozbalí

hodnocení

0x

Dohledejte přes CCleaner a zkuste odinstalovat. Pokuste se pročistit přes CCleaner, ADWcleaner a Antimalwarebytes - vše je ověřeno a zdarma. Měly by se odstranit chybné instalace a nová instalace již snad půjde.

0x

Měl jsem podobný problém s W XP. Musel jsem vyhledat a nainstalovat starou verzi Skype (asi z r. 2010) a tu potom aktualizovat. Novější verze nainstalovat nešla, ale ta stará se zaktualizovala na nejnovější a fungovalo to.

petula00*
hodnocení

Nejdříve jsem také zkoušel nainstalovat ver.4.2 z r.2010 ale ani ta nešla nainstalovat.I tak to házelo tu informaci.Zatím mám nainstalováno to Skype portable jak radil krtek ale nechci to jako defin.řešení.Díky za rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]