Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autocad zaobleni

Od: sebastian odpovědí: 2 změna:
Dobrý den potřeboval bych poradit s jednou věcí v autocadu, jsem si udělal takový 3d objekt na jednu jeho sntenu jsem udelal 2d obdélník a potřeboval bych v tom obdélníku zaoblit strany, ale píše mi to že to nejde. MOHL by mi někdo poradit jak to zaoblit.
Predem dik

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Fillet (na prikazove radce nebo tlacitko)- R (enter) - hodnota (enter) - vyberes prvni objekt, vyberes druhy objekt a je to.

Dva duvody, ktere mi napadaji, proc by to nemuselo jit:

1. Cary se Ti neprotinaji, ale jsou mimobezne. To jest, nejsou tzv. coplanar. Byt jen treba o pouhopouhy mikrometr. Pri praci se 3D se to muze snadno stat. To jde zkontrolovat v properties danych objektu.

2. Obdelnik nelezi na jedne rovine - nejedna se o rovinny utvar, ale prostorovy. To se opet pri praci s 3D muze lehce stat.

axus:

doplním 3. poloměr zaoblení má špatný parametr...je příliš velký

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]