Nejste přihlášen/a.
Zdar lidi , mám problém kdyz hledam neco na netu tak mi prohlizec nahore zahlasi neodpovida a kousnese delamito iexplorer opera i firefox kterej mam ted nevim cimto je registry mazu pomoci cclener a wise registry cleaner a jako avg mam e set
nechapu cimto je ani pri restartu win xp to nepomohlo. Dik
Mas v pohode ovladace sitovky resp desky? A nejde ti jenom prohlizec? Podle ovladacich panelu jsi na internetu pripojenej v pohode nebo je tam nejakej problem? prideli ti to spravnou IP adresu? Muzes se prihlasit na ICQ? Jaky typ pripojeni mas? Pokud muzes dej sem vypis ipconfig (start>spustit>napsat "cmd" a do prikazovy radky napis ipconfig a enter).
No internet stlae pracuje mam od losana prez antenu a pak to mam tu do wifi ale fotrik si stahuje takze z 120kb/s mam kolem 10kb/s jeste neni naky programek kteri nastavy kolik wifina odesle?
neodpovedel si mi skoro ani na polovinu toho co sem se ptal, to se takhle pak daleko nedostaneme..
jinak si muzete nastavit limity up/downstreamu treba pres programek netlimiter (nebo nejakej jinej) aby ste mohli normalne internet pouzivat oba...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.