Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zakoupil jsem přes STEAM hru a při jejím spuštění mě vyskočí steamovská tabulka s chybou že tato hra vyžaduje nejnovější ovladač directx. Ta hra je stará asi 13let. Já mám windows 7 a mám nainstalovaný directx verzi 11, která je ve windowsech. Vůbec tomu nerozumím co to po mě chce. Ta hra před 13ti lety určitě běžela i na na verzi directx 9.0c. Děkuji za vaše názory!
Ještě doplním, mám vypnuté aktualizace Windows 7.
Dobrý den, aktualizace OS s tím nemají nic společného. Já mám spíše dojem, že takto stará hra není určena pro OS WIN-7, tak by možná šla spouštět přes změnu kompatibility na starší OS Windows (asi OS WIN-XP) ve Vlastnostech spouštěcího souboru EXE. Ovšem, snad znáte systémové požadavky oné hry (pro jaký je OS, 32-bit nebo 64-bit apod.). Zdravím!
ivason - a jak to dopadlo, když zkusíte změnu OS na ten starší?
ivason - nemáte zač. Jo, Windows někdy "kecají" a problém je jinde, než píše chybová hláška. No, hlavně, že už to funguje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.