Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
už delší dobu mám problém s PC. Nejedou mi některé hry. Prý problém dynamické knihovny nebo co.Něják jsem se dostal dál a zjistil jsem, žemi nejde nainstalovat Microsoft C++ 2015 Redistributable (x86). Ano zkoušel jsem nainstalovat i x64, ale pokaždé když toto instaluji, zasekne se to ve 2/3.
Nevíte někdo jak tomu domluvit?
Takže jinak řečeno, abych opravil problém se vstupním bodem pro dynamicky propojovanou knihovnu, musím nainstalovat vcredist x64, který mi opraví Microsoft C++ 2015. ALE vcredist se ve 2/3 zasekne a už se nepohne.
Takže se ptám, co s tím?
No nevím. Tento problém jsem ještě neřešil, ale se mi zdá, že mícháte dohromady jabka a hrušky. Microsoft C++ 2015 Redistributable je vývojářský doplněk pro psaní zdrojáku v jazyku C++, do prostředí Visual Studio.
I kdyby se vám ho povedlo nainstalovat, pak to ještě neznamená, že zmiznou problémy s dynamickými knihovnami pro nějaké hry.
Mě spíš napadá, že váš problém vznikl, protože jste přesně udělal to, co udělal svého času náš mladej. Nainstaloval si celou horu volně stažitelného balastu, poměnil si všechna nastavení, až mu Windows kixly definitivně. Pak nezbylo, než vyčistit HDD a přeinstalovat systém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.