Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s ukládánim adres do oblíbených

Od: babkazov® odpovědí: 3 změna:

Mám prohlížeč Mozilla Firefox. Zajímavou adresu si ráda ukládám do oblíbených, v postranní liště, modrou hvězdičkou, v horní liště vpravo. Nějakým podivným způsobem jsem ji zafremačila a nemohu ji najít. Byla vedle šipky o průběhu stahování. Poraďte mi, prosím, jak ji najdu. Co mám udělat? Prosím o hodně jednoduché vysvětlení. Děkuji ;)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

wehappyfew*
hodnocení

2x

Zdravím,

poztrácené ikonky se dají najít a poskládat dle libosti ve štítku "Přizpůsobit"(Customize). Viz obrázek. Myší čapněte ikonu a tahejte, kam potřebujete. Poté klikněte na zelený čudl dole.

doplněno 02.12.16 19:17:

Pokud ji ani tam nenaleznete, tak klikněte na tlačítko dole "Obnovit Výchozí"(Restore Defaults).

doplněno 02.12.16 19:37:

jj, za málo. *palec* Ještě jsem chtěla nahodit tenhle obrázek. Tak jej tady nechám jako manuál pro ostatní. :)

Problém s ukládánim adres do oblíbených
Problém s ukládánim adres do oblíbených #2

hodnocení

Já nikde tu hvězdičku nevidím, tam, jak jste napsal a nakreslil. Není nikde. *zed* Jsem nemožná!

hodnocení

Wehappy *ua*jojo je tam! Moc děkuji *pusa*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]