Nejste přihlášen/a.
Mám prohlížeč Mozilla Firefox. Zajímavou adresu si ráda ukládám do oblíbených, v postranní liště, modrou hvězdičkou, v horní liště vpravo. Nějakým podivným způsobem jsem ji zafremačila a nemohu ji najít. Byla vedle šipky o průběhu stahování. Poraďte mi, prosím, jak ji najdu. Co mám udělat? Prosím o hodně jednoduché vysvětlení. Děkuji
Zdravím,
poztrácené ikonky se dají najít a poskládat dle libosti ve štítku "Přizpůsobit"(Customize). Viz obrázek. Myší čapněte ikonu a tahejte, kam potřebujete. Poté klikněte na zelený čudl dole.
Pokud ji ani tam nenaleznete, tak klikněte na tlačítko dole "Obnovit Výchozí"(Restore Defaults).
jj, za málo. Ještě jsem chtěla nahodit tenhle obrázek. Tak jej tady nechám jako manuál pro ostatní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.