Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový notebook nejde nabít

Od: vanasi® odpovědí: 3 změna:

Ahoj,já jsem po 5 letech vytáhl ze skříně z krabice úplně nový,nikdy nepoužitý malý notebook Acer Aspire One a začal ho používat.Vše jde ,jenom baterie nejde nabít.Nejdříve hlásil stav,že se baterie nabíjí,ale po 4 hodinách tam bylo pořád 0%.Tak jsem nainstaloval nějaký program na baterie,a začal nabíjet,ale pomateně,nejdřív se nabil na 40%,pak ukazoval jenom 30%,poté zase 50% a po chvíli,asi 10 minut 100%,baterie plně nabitá.To nechápu.Když jsem pak notebook odpojil od sítě,a zkusil ho zapnout na baterii,tak to jen probliklo a zhaslo.Je v něm Windows starter.Tak už nevím co s tim,pomozte mi prosím.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ten akumulátor je v tahu, když pět let nepracoval.

krtek*
hodnocení

1x

stejný případ jako když si koupíte staré baterky v krámě...vyměnit baterii

haf

Zkuste nechat zapojeny v siti aspon 24hod., mozna se dobije, za pokus to stoji :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]