Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,potřeboval bych poradit.Koupil jsem tiskárnu HP Laserjet pro MFP M 127.Propojil ji s PC přes wifi a nastavil,jako " prioritní". Pokud je propojená kabelem,tak skenuje i kopíruje dobře.Pokud je ve vedlejší místnosti a je propejna přes wifi,tak kopíruje ,ale neskenuje.Poprosil bych o radu,jestli tato tískárna vůbec umí skenovat přes wifi.Prostě dám dokument do horní příhrádky a chci naskenovat dokument do pc ( ovládat to chci přes PC ).Umí to tato tiskárna vůbec?
Předem děkuji za rady a omlouvám se nejsem IT machr
Aby jste mohl skenovat do počítače a je jedno jest-li přes wifi,či usb,tak musíte mít v počítači trvale nainstalovaný +skener+.Já mám podobnou tiskárnu,ale bez toho wifi,používám kabel usb a také jsem musel napřed do počítače instalovat od windowsu 10 skener,jinak tiskárna neskenovala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.