Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Trošku promazávám PC a narazil sem na několik desítek opravdu divných složek na disku a skoro ve všech je jaká si aplikace "silverlight" Co to je? je to součástí windows 7 nebo to mám ihned odstranit? Děkuji
Mám dnes už třetí počítač a začínal jsem také tím čištěním podle mého hloupého názoru,že je to nepotřebné,ale brzy jsem poznal to,že to néní pravda.Většina položek které microsoft instaluje do windowsu je svázaná i s jinými složkami,které jsou však pro chod počítače velmi důležité a vy aníž si to uvědomíte provedete tím vymazáním víc škody,než užitku a co je ještě horší už tuto škodu nenapravíte,nakonec budete muset celý systém od základu přeinstalovat a začínat zase znovu,ale za blbost se platí,jednou méně,podruhé více.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.