Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pořád mi chodí SPAM - help

Od: rotorod® odpovědí: 8 změna:

dobrý den

máme založenou internetovou stránku "nasekapela.info" a zalozili jsme si pod ní email "nasekapela@nasekapela.info". Z toho mejlu je rozesiláno na naše soukromé mejly. Si myslím nic neobvyklého.

Ale od minulého pátku nám začaly chodit spamy a to i 20-30 denně. V předmětu ***SPAM***ìÉÔÙÅ ÄÉÓËÉ É Á×ÔÏÛÉÎÙ anebo za těmi hvezdičkami podobné nesmysly. Jinak uvod předmětu vždycky ten sám. A když se dívam na přijemce, tak buďto je to přímo na naš email nasekapela@nasekapela.info, anebo np 12albinomarcondes754885@nasekapela.info.

kdo pošle na ten naš skutečny, to rozumím že to dojde, ale když si někdo před zavináčem něco vymyslí a taky to dojde...to je divne.?

nikde sme nic neregistrovali, a odesilatel z těch asi 100 emailu je pokažde jiny. Ale furt to jsou nesmysly napsane. Takže nějaky roboti. Ale jak prosim něco takové jde omezit, zrušit? Jak sem psal, do čtvrtku nic a od pátku bum.

děkuju za jakoukoliv pomoc

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

asi bych změnil název na "vašekapela" a Vašekapela@vašekapela.info ... Připadne mi tento příspěvek spíše jako pokus o reklamu...

Nebo neumíte zadat v mailu "SPAM"?

doplněno 30.11.16 16:07:

Například v Outlooku máte možnost zadat "nevyžádaná pošta". Na @seznam.cz je to SPAM, stejně jako @volny.cz, na @gmail.com je také spam... neznám daný webhosting, ale i tam by při užívání přes outlook něbo nějakého messengera mělo jít blokovat zprávu. případně všechny od domény "@xy.com" ...

hodnocení

žadna reklama, jen nechci zadavat název te naši kapely, tak jsem to napsal tak jak vyšlo. Tento email neexistuje, enbo neni náš...to je jen pro přiklad

jak to myslite zadat v meilu spam? naš email je na webmailu přez jeden hosting

i webmaily maji antispam. A prave ten Vam upravil predmet na ****SPAM****blablabla ... takze Vam uz jen staci prihlasit se do webmailu a nastavit si filtr, ktery bude hazet cokoliv obsahujici v predmetu ****SPAM***** do koše.

hodnocení

no koukám ale nenalezam na webmailu nějaky filtr na cokoliv(thosting). musim napsat asi na podporu.

děkuju

doplněno 30.11.16 18:23:

jen se chci zeptat, jak je možné když můj email je abc@abc.info, a když někdo pošle spam na xyz@abc.info, tak stejně mi to přijde? tomu nerozumím

iz*

Tomu se říká nemýlím-li se doménový koš. Pokud ho v nastavení e-mailu neodškrtnete, budou Vám chodit emaily na JakoukolivAdresu@VašeDoména.cz (na všechno, co někdo napíše před zavináč.

Pokud ale doménový koš zrušíte, nedojdou Vám ani e-maily, v nichž někdo jenom udělal překlep... Musíte si vybrat, co Vám vadí víc.

Než napíšete na podporu, přihlaste se do schránky ve webovém rozhraní (v prohlížeči), projděte si všechny možnosti nastavení a vyzkoušejte, co Vám bude vyhovovat. Filtr tam nenajdete, musíte si jej sám vytvořit a zapnout.

hodnocení

domenovy koš jsem odstranil, děkuju

ten filtr nějak budu muset nastavit, ikdyž koukam že nic podobneho tam nevidim,

doplněno 02.12.16 18:53:

našel jsem v nastavení vzhledu něco takového, vše je česky jenom tohle zustalo anglicky, pomužete mi prosim? neumím anglicky a doslovně překladatel moc nepomuže... zaškrtel jsem teda první 2 okénka...a v třetím jsem tal možnost odesílání do koše...stačí tohleto nebo ještě něco navíc?

děkuju za pomoc

Pořád mi chodí SPAM - help

hodnocení

dokazal by mi prosím někdo poradit s tím zabezpečením? jestli to tak je dobré? protože mi dále do schránky chodi denně emaily ***SPAM***ìÉÔÙÅ ÄÉÓËÉ É ale už jen cca 5 denně, diky

hodnocení

dokazal by mi někdo pomoci s nastavením nebo vytvořením filtru? z podpory se neozyvaji, neodepisuji, a mě spamy pořád chodí. díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]